Ed Cornelissen

Ik ben Ed Cornelissen hardloper en organisator van trailruns.  Trailrunning is hardlopen door de mooie natuur . Vanaf 2002 is Trailrunning Veluwe is er voor snelle hardlopers. Het genieten van de natuur en de verbetering van de prestaties maken trailrunning tot een fantastisch ervaring voor de deelnemers en uiteraard voor mijzelf. Al 17 jaar lopen we met een grote groep runners en er is altijd plaats voor nieuwe mensen. Leuk als je meedoet!

We lopen met een gemotiveerde groep, de mooiste trailrun routes dagen ons uit en we houden ervan om ons af en toe stuk te lopen. Door met plezier te lopen op gevarieerd terrein en dan ook nog eens met een groep snelle runners dan komen de prestaties vanzelf. Bij trailrunning Veluwe kan iedereen meedoen, we lopen bij de diverse events routes van 18 a 20 km. We hebben 3 niveaugroepen: Vanaf 12 km tot en met 16 km per uur. Wil je ook ervaren hoe het is om met andere snelle trailrunners hard te lopen doe dan een keertje mee!

Direct inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *