Ed Cornelissen

Ik ben Ed Cornelissen hardloper en organisator van trailruns. In de zomer organiseer ik de Summertrail Veluwe. Een prachtige route vanaf de zuidkant naar de noordkant van de Veluwe. Deze prachtige marathon loop je in een team en samen volbreng je deze marathon!

Verder organiseer ik sinds 2002 elke laatste zondag van de maand een trailrun ergens in Nederland, meestal rondom de Veluwe. Alweer 19 jaar lopen we met een groep enthousiaste runners en er is altijd plaats voor nieuwe mensen. Leuk als je een keer meedoet!
We dagen onszelf uit met de mooiste routes en we houden ervan om ons af en toe stuk te lopen. We lopen met een gemotiveerde groep en met veel plezier rennen we op gevarieerd terrein. Bij Trailrunning Veluwe kan iedere gemotiveerde loper meedoen. We lopen bij de diverse evenementen routes van 16 a 20 km. We hebben 3 niveaugroepen: vanaf 11 km/u tot en met 15 km/u. Wil je ook ervaren hoe het is om met andere snelle trailrunners hard te lopen? Doe dan een keertje mee met één van de twaalf trailruns!