Summertrail Velwue marathon: voor hardlopers en trailrunners de mooiste marathon van Nederland! Dwars door de Veluwe. En dan nog aan één stuk 42.195 echt een beleving! (Let op pittige loop) Hardlopen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De mooiste paarse heidevelden waar je langs rent. Zondag 25 augustus 2019 is er alweer de 17e! superleuke Summertrail ofwel Veluwe marathon van Apeldoorn naar Heerde. Deze marathon trail is uniek omdat de looproute van Zuid naar Noord-Veluwe loopt in één lange weg door het bos- en heide gebied. Als hardloper loop je samen met andere deelnemers. Het event is zo opgezet dat je samen met de andere hardlopers bijdraagt aaneen goed verloop van het evenement. Waarom is dit? Omdat we dwars door de bossen lopen zonder waterposten en onder verdere ondersteuning. Je moet samenwerken met deze marathon.

Veluwe Marathon trailrunning.

Zondag 27 augustus 2017 is er alweer de 15e! superleuke Summertrail ofwel Veluwe Marathon van Apeldoorn naar Heerde. Een echte Marathon trailrun. Deze trail is uniek omdat de looproute van Zuid naar Noord-Veluwe loopt in één lange weg door het bos- en heide gebied. Onderweg loop je door veel bloeiende heidevelden typisch voor de maand augustus en passeer je een aantal bosvennetjes. De kleinschaligheid zorgt voor een bijzondere sfeer onder de hardlopers. Direct inschrijven kan hier: Inschrijven Summertrail en via info@trailrunning-veluwe.nl Nu ook op facebook www.facebook.com/rch.heerde Trailrunning Veluwe organiseert elke maand een bijzonder hardloop evenement ook de Twee Verenloop op zondag 30 juli 2017! Zie hiervoor www.trailrunning-veluwe.nl Hier zie je ook allerlei andere hardloop evenementen en andere trailruns.

Wendy: “Superleuk en goed georganiseerd, gezelligheid en presteren gaan hand in hand”. George: “Onvergetelijke Veluweloop, of je nu samen met collega’s/vrienden loopt of je alleen opgeeft. Jan-Albert: “Mijn hardloopmaatje liep hele stukken op blote voeten! Hier zie je een filmpje van de finishlocatie www.youtube.com/user/Veluwemarathon

8 x 5km wedstrijd

De etappes die je loopt zijn steeds 5km lang. Hier mag je maximaal 30 minuten over doen, waarna er een herstart volgt voor het gehele deelnemersveld. Dus in totaal 8 x 5km + 2.195meter= 42.195 meter. De 5 kilometer trajecten kun je gewoon wedstrijdtempo of rustig lopen; helemaal je eigen keus! Iedereeen kan deze Summertrail van 42.195 meter alleen of in teamverband deelnemen. Kies je voor teamverband(het aantal teamleden bepaal je zelf) dan kan je zelf een team samen stellen of je wordt ingedeeld in een team. Loop je in een team dan wissel je het lopen af met fietsen. Marathonlopers kunnen de gehele route ook alleen hardlopend afleggen.

Indien je jezelf indivudueel opgeeft dan word je in een team van 2 personen ingedeeld. Dus loop je altijd 4 x 5km. Wil je een andere teamsamenstelling dan moet je daar zelf voor zorgen. Loop je de marathon volledig: dus alle 8 trajecten van 5km met steeds het halve uur met tussenstop? Dan moet je een wegmarathon binnen 3 uur en 50 minuten kunnen lopen. En deze marathon in 2016 of 2017 hebben gelopen. Mail graag deze tijd naar de organisatie.

Locatie (verzamelen in Heerde)

Het verzamelpunt is de Kiosk aan de Elburgerweg te Heerde. Er is voor de deelnemers een aanhangwagen voor de meegebrachte fietsen beschikbaar. Nieuw: Voor alle deelnemers is er vanaf Heerde(het uiteindelijke eindpunt) een touringcar/bus beschikbaar naar het startpunt van het hardloopevent. Het startpunt van de marathon is Kootwijkerzand vlakbij Apeldoorn => hier starten we om 09.15 uur. Na afloop van het hardloop evenement is er koffie, thee of frisdrank en iets lekkers. Voor iedereen die meehelpt organiseren is er in Heerde bij de Schaapskooi ook deze lunch!

Deelnemen met een bedrijfsteam

Meedoen met je sport- of bedrijfsteam als teambuilding of voorbereiding op het nieuwe seizoen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Meedoen!

Je kan je hier direct nschrijven of stuur een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl De kosten zijn € 35,- per persoon inclusief fietsenvervoer, personenvervoer en een hapje en drankje op het eindpunt.

Je bijdrage kun je overmaken op rek nr. 3965 70 054 t.n.v. Stichting Running C Heerde.

Tot zondag 25 augustus 2019!

Voor informatie bel +31 617 3839 58
*Deelname op eigen risico

Direct inschrijven

Categorieën: Geen categorie